OCD "OKULAR"

Okular je udruženje koje podstiče i promoviše razvoj, aktivizam, volonterizam, poštovanje ljudskih prava, humanost, solidarnost, unapređenje i zaštitu životne sredine.

Tokom višegodišnje saradnje sa Okular-om, često sam imao priliku da vidim koliko su organizacije civilnog društva posvećene tome da pruže pomoć drugim ljudima.

Okular se suočava sa brojnim društvenim izazovima, a doći do pravog rešenja nije uvek lako. Uprkos tome, oni ne odustaju od svojih namera da lokalnu zajednicu učine boljim mestom.

Nakon angažovanja na više desetina projekata u Okularu, odlučio sam da, u ovo vreme pandemije, dam svoj mali doprinos i pružim podršku i drugim organizacijama civilnog društva u borbi za poboljšanje kvaliteta života naših sugradjana i sugradjanki.

Pa stoga, pozivam sve OCD kojima je potrebna pomoć i podrška u izradi websajta i obalsti digitalnog marketinga, promocije sadržaja na FB i INSTA,  izrade vizuala za postove, evente, pripreme dizajna za razne reklamne materijale (flajere, postere) da me kontaktiraju, a ja ću vam besplatno pomoći u realizaciji jednog vašeg projekta ili bilo čega drugog što vam je u ovom trenutku potrebno.

Klik na “KONTAKT” i čujemo se! Puno pozdrava i ostanite zdravi 🙂

Nikola Jevtic - Web Marketing

Nikola Jevtić, Web marketing

Nikola Jevtic - Web Marketing

Nikola Jevtić,

Web marketing

Deo sadržaja kreiranog za Okular

WEBSAJT

FB i INSTA objave

EVENT-i

Logo za projekat "Super devojčica"

POSTERI

FLAJERI